SOALAN DAN JAWAPAN LAZIM MENGENAI HOOKAH

SOALAN DAN JAWAPAN LAZIM MENGENAI HOOKAH

Apakah itu Hookah?
Hookah adalah The New Chill, A Hookah adalah paip air yang digunakan untuk merokok Shisha.

Apakah “The New Chill”?
Hookah adalah Fasilitator Sosial sama seperti ia adalah alat perokok. New Chill telah berkembang dengan jumlah yang mengagumkan dengan lebih 600 Bar Hookah yang dibuka di Amerika Syarikat dalam tempoh 6 tahun yang lalu. Populariti ini dipacu oleh shisha merasa manis serta kemampuan sosialnya yang memudahkan, membolehkan Girls and Guys untuk bersiar-siar, berjumpa dengan orang baru dan mengobrol dengannya, melalui hookah yang menyenangkan.

Apa yang lebih baik hos dua hos atau tiga hos?
Bilangan hos yang anda haus tidak akan memberi kesan rasa atau asap. Kerana tiang-tiang itu terutamanya asap dalam kumpulan atleast 3, mudah untuk mempunyai hos yang cukup untuk pergi sekitar. Lihat Hos Single atau Hos Hos.

Ketinggian apa yang terbaik?
Ketinggian hookah tidak mempunyai kesan ke atas rasa atau tarikan paip. Selagi Hookah udara ketat ia harus asap ke kesempurnaan sama ada 12 ” atau 100″.

Apa perbezaan antara kaca dan akrilik?
Perbezaan jelas yang pertama adalah bahawa asas Acrylis dibuat daripada plastik keras, sangat tahan lama dan hebat bagi mereka yang boleh memecahkan asas kaca. Tidak ada perbezaan dalam merokok atau rasa hookah tanpa mengira asas. Hookah akrilik tidak boleh menggunakan air paip di pangkalan mereka sepanjang malam atau untuk sebarang tempoh masa yang panjang. Sentiasa mengosongkan air hookah anda selepas merokok disyorkan untuk memastikan rasa hookah segar.

Apakah batang twist-on?
Skru batang twist pada batang ke dalam pangkalan, mengunci udara asas dengan ketat. Mudah dibuka dan tutup, bagus untuk cleaninig dan maintenece.

Apakah peningkatan Hookah Hose?
Sesetengah Hookah datang dengan Hookah Hoses standard kami, kami tawarkan dengan Hosah Hookah Hose (Hookah Hose Moden) anda dengan diskaun istimewa. Hookah Hookah Hosah Moden (s) datang dalam warna paip anda, hos (s) panjangnya 6 kaki dan diperbuat daripada kulit berkualiti tinggi yang digunakan pada sebarang hos. Itu hos adalah lebih luas untuk membolehkan rasa yang lebih besar.

Sekiranya saya dapat?
Ya! ia mencuri! The Metal Hookah Hose Tip Hose adalah Hose Smoking Terbaik kami, ia adalah lebih luas yang membolehkan lebih banyak rasa dan ia adalah kulit yang tahan lama. Jimat sehingga 50% apabila dibeli dengan hookah anda.

Apa atau jenis Hookah yang terbaik untuk saya? Apa Hookah yang patut saya dapatkan?
Ia adalah yang paling penting untuk memastikan hookah anda sesuai dengan anda. Sama ada H Uno Hookah untuk perokok di mana-mana, atau Aladdin Twist Hookah (Kami # 1 Hookah Bar Hookah) untuk perokok yang canggih, setiap hookah mempunyai kualiti yang boleh menjadikannya sesuai untuk anda.
Hookah yang unik seperti semua Kaca Crystal Hose Double atau Hookah yang menyala seperti Hookah Akuarium dan Lampu Hookah Malam Mini. Bilangan hos sama ada paip hos 1 2 3 atau 4 harus berdasarkan penggunaan terancang anda, jika anda ingin menggunakan hookah anda dengan banyak kawan, Hose Hookah Multiple (Parti) adalah yang terbaik untuk anda. Setiap hookah hos berganda di Hookah Town dilengkapi ciri meterai auto, jadi anda tidak perlu menutup hos hookah apabila rakan anda menggunakan hos mereka.

Berat berbanding Light Hookah?
Bukan berat hookah yang perlu anda bimbangkan tetapi bahan yang diperbuat daripada paip, anda akan melihat panduan bahan baru kami untuk kebanyakan paip, yang akan memberitahu anda jenis logam dan kaca yang digunakan untuk membuat hookah. Piramid berkualiti bermula dengan hookah yang diperbuat daripada krom seperti pada bahagian atasnya, hookah keluli tahan karat seperti Aladdin Twist, kemudian hookah tembaga. Seperti yang anda akan nampak jelas, kami tidak menjual apa-apa hookah tembaga disebabkan oleh umur panjang yang kurang untuk perokok hookah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *