FAQ SHISHA

FAQ SHISHA

Apa itu shisha?
Shisha biasa ialah daun tembakau yang dicampur dengan molasses berperisa buah, ia tidak mengandungi tar. Herba Hukka Shisha adalah herba bercampur dengan molasses berperisa buah. ia tidak mengandungi Tar Nicotine atau Tembakau.

Apa dengan semua perisa Hookah Shisha?
Setiap rasa mempunyai rasa yang tersendiri dan hebat sekali.

Adakah ia baik untuk mencampur rasa Hookah Shisha? Bagaimana?
Ya, ia bagus untuk mencampur perisa! Terdapat beberapa perisa yang dimaksudkan sebagai pengadun, seperti pudina. Mint hebat apabila dicampur dengan epal dua kali dan banyak perisa lain, hanya menambah 90% Double Apple dan 10% Mint untuk rasa yang hebat.
Anda juga boleh menghijaukan 10 pilihan pilihan anda ke dalam kadbod dan simpan dengan Nakhla Assorted Carton, Afzal Assorted Carton dan Soex Assorted Carton.

Berapa lamakah terlalu tua?
Hookah Shisha yang lebih lembap adalah, rasa yang lebih baik akan menjadi, jika Shisha tidak disimpan di tempat yang ketat udara sejuk; Tembakau Tembakau akan mula kering, dan rasa kurang berbuah.

Apa cara terbaik untuk menyimpan Hookah Shisha Tobacco atau Shisha Herb?
Menyimpan Shisha anda di dalam Stay Fresh Canister dan disimpan di dalam bilik kering yang sejuk akan menjadikan shisha anda segar. Menyenyapkan shisha anda juga disyorkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *